Translate

dimarts, 11 de novembre del 2014

... QUINA CONSTEL•LACIÓ DE MÚSICA I DE MÚSICS!!!

VAP 34

En PAGINA66 ha sigut inserit el meu treball que he titulat

... QUINA CONSTEL·LACIÓ DE MÚSICA I DE MÚSICS!



Aquest article tracta del CONCERT que els músics de la Societat Unió Musical d'Alcoi dirigits pel seu mestre Gaspar Nadal Maronda i els músics del Quintet Spanish Brass Luur Metalls ens van obsequiar amb un bon grapat d'extraordinària música el dia 1 de novembre d'enguany en el Teatre Calderón d'Alcoi.

LA LIBERTAD ES ALGO QUE SÓLO EN TUS ENTRAÑAS 
BATE COMO EL RELÁMPAGO

Miguel Hernández Gilabert, fragment del poemari 
"CANCIONERO Y ROMANCERO DE AUSENCIAS"

Si en la primera part del Concert, vàrem gaudir d'un magnific repertori de música interpretada pel QUINTET SPANISH BRASS LUUR METALLS, la segona part, a més d'altres interessants obres interpretades per la SOCIETAT UNIÓ MUSICAL D'ALCOI, per exemple l'obertura de James Barnes titulada "Alvamar", les dues formacions musicals ens van obsequiar amb el "Poema simfònic" compost i dirigit pel seu autor, el mestre murer Jose Rafael Pascual Vilaplana, i creada en commemoració del "AÑO HERNANDIANO 1910-2010", titulada HERNANDIANA,  (adjunte copia del "score" de l'obra per a conèixer el plantejament de l'obra que em va enviar J. R. P. Vilaplana) i que tots vàrem gaudir a més de per la qualitat musical, per la trajectòria humana i poètica del MIGUEL HERNÁNDEZ GILABERT, un POETA DEL POBLE, ESPECIAL I BENVOLGUT per tots nosaltres, i com no, agrair a tots els músics per la genial interpretació oferidqa en el concert.


L'enllaç del treball és el següent:


Poesia, Salut i Música

2 comentaris:

  1. Correu electrònic:

    Estimat Vicent:
    Mil gràcies per tot. Em sento molt honrat per les teues paraules. Fou tot un honor per a mi dirigir amb la UM d'Alcoi i els SPANISH la meua obra. T'envie una còpia de la portada del score per a que veges com vaig plantejar l'obra. Estem en contacte.
    Salutacions des de Lugo

    José R. (14 novembre2014)

    ResponElimina
  2. Correu electrònic:
    Spanish Brass Luur Metalls

    Hola Vicent,
    moltíssimes gràcies per la teua crítica.
    Vaig a passar-la als meus companys.
    Gràcies de nou, (17 novembre 2014)

    ResponElimina