Translate

dilluns, 2 de desembre del 2013

CONCERT EN FAMILIA I LA FAMILIA EN CONCERT

VAP 14

                                                                                                           8 de gener de 2010
                         Periòdic CIUDAD de Alcoy l'11 de gener de 2010


            El Concert de Nadal que va oferir el dia 3 de gener de 2010 la Societat Unió Musical d'Alcoi, té un lloc privilegiat en la seua programació anual, i en aquesta ocasió amb el títol Concert en Familia hem tingut l'ocasió de gaudir d'un gran espectacle oferit pels músics de la banda sota la direcció del mestre Xavier Martínez i amb la col·laboració de Fernando Argenta.

Fernando Argenta és conegut pel seu paper divulgatiu de la música en Radio Nacional de España, quan dirigia diàriament el programa Clásicos Populares, en el qual va aconseguir unir dos conceptes de música diferents “clàssica i popular” en una sola fórmula, i en el programa de TVE, El Conciertazo porta la música als mes menuts de manera audiovisual i divertida.

Per començar el concert, els alumnes de l’Escola de Música ens van delectar cantant “El Caragol MiFaSol” del compositor valencià F. Ferran amb l’acompanyament de la banda.

Tot seguit cal destacar l’aparició del androide C3PO mentre s'interpretava ”La Guerra de les Galàxies”, i així com la posta en escena en les obres “Guillermo Tell” i “Orfeo als Inferns”  contant amb la participació dels xiquets del públic que van acompanyar cada peça musical.

En l’òpera “Carmen”, el Sr. Argenta indicant als músics que tocaren per separat els instruments de la banda, va explicar al públic les diferents parts de l’obra, com la melodia, el temps, el contratemps i l’acompanyament, i seguidament al interpretar-la tots junts el públic va reconèixer l’obra de Bizet.

La barreja de música, ball, participació i molta diversió van ser els ingredients destacats d’aquest entranyable Concert.

Salut i Música.




 

1 comentari:

  1. Avui ens ha deixat Fernando Argenta, des d'ací només vull dir-te, gràcies per la teua tasca comunicadora, moltes hores he passat gaudint dels teus programes en la ràdio i en televisió i va ser un plaer veure't en directe a Alcoi.
    Sempre em tindràs en la meua memòria

    ResponElimina