Translate

diumenge, 24 de novembre del 2013

WEB PLURAL, OBERTA I DEMOCRÁTICA!

VAP 01
PREMIADA AL EUTERPE 2006 DE LA MÚSICA VALENCIANA.

La meua efusiva felicitació pels següents motius:

ACORDS SENZILLS: Perfecta pàgina principal.
SO TRANSPARENT: Els diferents “directoris” ens mostren el camí transparent per a accedir a les:
MELODIES DE FÀCIL ENTONACIÓ: La informació de les diferents activitat són magistrals.
FORMULA MESTRA:

Aquesta Societat Musical des de sempre ha tingut un caràcter plural, obert i democràtic; caben tot tipus de reflexions o opinions, (cosa que no passa en altres àmbits), per aquesta raó, FELICITE a la Junta Directiva per la seva inserció en la web del FORUM.

                                                                                                                 
22 de febrer de 2007

Amb referència al Festival de Música del 17 de febrer tant la interpretació de la Societat Musical de Banyeres de Mariola com la nostra música, no tinc perquè posar nota, però cap per cap, al meu entendre considere que les obres del programa van ser extraordinàriament interpretades pels músics de les dues bandes com per exemple l’espectacular solo de trompeta del pasdoble de Luis Serrano EL TORICO DE LA CUERDA o l’obra d’Andrés Valero POLIFEMO com també la suite TOM SAWYER de Franco Casarini o el pasdoble de Jordi Francés PER SEMPRE.

Aprofite per a dir que altre 17 de febrer però de l’any 1974, aquesta Societat musical va guanyar el 1er. PREMI sota la direcció del Mestre Antonio Mompeán Valenzuela, en el V Certamen convocat per la Diputació d’Alacant. Les obres interpretades van ser La Suite Alicantina de Ricardo Dorado Janeiro  i Boris Godunov de Modest Petrovič Musorgski.
Salut i Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada